WIJNPROEVERIJ VIANEN

Wijnliefhebbers opgelet! Met Rejoice Wijn organiseer je nu een wijnproeverij in Vianen, met al je vrienden, familie of collega’s, gewoon bij jou thuis. Ontdek en ontwikkel jouw persoonlijke wijnsmaak tijdens deze gezellige avond of middag. Je maakt kennis met de heerlijke wijnen uit de Noord-Italiaanse streek Alto Adige. Klinkt goed? Lees dan snel verder.  

WIJNPROEVERIJ OP MAAT IN VIANEN

Wijnproeven is een hele belevenis, waar je een hoop emoties bij zult voelen. Al je zintuigen dragen bij aan de unieke ervaring en jouw persoonlijke smaak. Wil jij nog meer zintuigen prikkelen? Dan zijn wijn-spijscombinaties een leuke uitdaging. Daarom is bij een wijnproeverij in Vianen van Rejoice Wijn álles mogelijk! 

Een wijnproeverij met enkel wijn, een aantal bijpassende hapjes of zelfs een compleet diner. Alles kan. Wij creëren voor jou de ultieme beleving, geheel afhankelijk van jouw voorkeuren en wensen. Zo zijn alle ingrediënten voor een fantastische middag of avond in huis. En heb jij aan het einde van de proeverij een nieuwe favoriete wijn ontdekt? Dan kun je die natuurlijk geheel vrijblijvend bij ons bestellen 

Wijnproeverij Vianen wijnglas op tafel met druiven
IMG_6415

KOSTEN WIJNPROEVERIJ

Hoeveel de wijnproeverij in Vianen kost, is geheel afhankelijk van jouw voorkeuren. We hebben alvast de volgende prijzen ter indicatie opgesteld: 

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

PASSIE VOOR HET PRODUCT

Een passie voor wijn, dát heeft Pieter van den Burg. En deze passie is gemakkelijk van hem af te lezen, wat de wijnproeverij in Vianen extra leuk maakt! Als sommelier, wijnadviseur en oprichter van Rejoice Wijn kan hij namelijk niet wachten om die passie en expertise met je te delen.  

Op jonge leeftijd werkte Pieter in de poelierszaak en het restaurant van zijn vader. Hier is zijn interesse in wijn gewekt: welke wijn past er nou goed bij een mooi stuk wild? Door de jaren heen groeide deze interesse in wijn-spijscombinaties en ontdekte Pieter zijn eigen smaak steeds verder. 

Uiteindelijk sloot hij zich in 2009 aan bij een wijnclub, op aanraden van een vinoloog die hij kende. Samen met deze club bezoekt hij nog steeds iedere anderhalf jaar een mooi wijngebied, in een ander land. Niet veel later voltooide hij allerlei wijncursussen en werd hij officieel sommelier. In 2019 startte hij als wijnadviseur met fantastische wijnproeverijen door heel Nederland heen, waaronder in Vianen en omstreken 

WIJN UIT ITALIË

Waar vind je nu eigenlijk lekkere wijnen, van goede kwaliteit? In Noord-Italië, natuurlijk! In de streek Alto Adige, om precies te zijn. Velen zullen dit kennen als een heerlijke vakantiebestemming met voor ieder wat wils (wandelen, skiën, urenlang rondslenteren door de pittoreske dorpjes), maar voor Pieter is dit dé wijnstreek van Italië.  

Natuurlijk breng je na je vakantie een flesje wijn mee van jouw favoriete wijnhuis. Maar één zo’n flesje, daar doe je niet zo lang mee. Gelukkig bestel je jouw favoriete wijn gewoon bij Rejoice, zodat je het hele jaar door in Vianen kunt genieten van die Italiaanse vakantiesfeer. 

Wijnproeverij Vianen wijnglazen en flessen op wijnvat
Wijnproeverij Vianen wijnglas naast heerlijk gerecht

WIJNHUIZEN

Meerdere keren per jaar reist Pieter naar Italië om daar die wijnen op te halen. Hij kent de streek goed; hij komt er immers al sinds zijn jeugd. Met deze kennis en natuurlijk met zijn passie voor wijn en sterk oog voor kwaliteit heeft Pieter een handvol van de beste wijnhuizen geselecteerd om mee samen te werken. Van deze wijnhuizen biedt Pieter slechts de meest bijzondere wijnen, van de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

WIJNPROEVERIJ IN VIANEN ORGANISEREN?

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Organiseer dan nu zelf een wijnproeverij in Vianen voor jouw vrienden, familie of collega’s. Neem gerust eens vrijblijvend contact op, dan denkt Pieter met je mee over de mogelijkheden die het best aansluiten bij jouw wensen. 

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP