WIJNPROEVERIJ ZEIST

Ben jij een échte wijnliefhebber? En sta jij te popelen om jouwpersoonlijke smaak verder uit te breiden? Of heb je gewoon zin in een gezellige middag of avond met jouw vrienden, familie of collega’s? Doe dan eens een wijnproeverij in Zeist met Rejoice Wijn en maak kennis met de heerlijke wijnen uit de Italiaanse streek Alto Adige.  

WIJNPROEVERIJ OP MAAT IN ZEIST

We weten allemaal dat smaak erg persoonlijk is. Een wijnproeverij is dan ook een erg unieke beleving, waarbij al jouw zintuigen betrokken zijn. Bij Rejocie Wijn weten we dit en daarom is bij ons alles mogelijk!

Wil jij een wijnproeverij in Zeist met alleen wijn? Dat kan. Maar je kunt het ook nóg leuker en interessanter maken, door wat bijpassende hapjes toe te voegen. Wil jij écht groots uitpakken? Kies dan voor een volledig diner met bijpassende wijnen.  

Het proeven gebeurt altijd blind. Zo beleef jij alle smaken namelijk het best en neem jij de wijnen het best in je op. Daarna gaan we samen in gesprek over wat voor een wijn het is, wat je ruikt en wat je proeft. En natuurlijk: welke spijs past daarbij? 

We bezorgen je een geweldige middag of avond, met jouw gezelschap, gewoon bij jou thuis in Zeist. Zo hoef je niet meer te rijden en geniet je volop van onze heerlijke wijnen. Heb jij aan het einde van de avond een favoriet die er met kop en schouders bovenuit steekt? Dan bestel je deze uiteraard bij Rejoice Wijn. Heb jij er ook al zo’n zin in? 

Wijnproeverij Zeist wijnglas naast gerecht
csm_luchtfoto_project_Vollenhove_7c20f06a02

KOSTEN WIJNPROEVERIJ

Hoeveel de wijnproeverij in Zeist kost, is geheel afhankelijk van jouw voorkeuren. We hebben alvast de volgende prijzen ter indicatie opgesteld: 

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

PASSIE VOOR WIJN

Pieter van den Burg is een echte wijnfanaat. Als sommelier, wijnadviseur én de oprichter van Rejoice Wijn is zijn passie niet voor wijnen niet te missen. En hij kan niet wachten deze passie met je te delen, in Zeist en omstreken.

In zijn jonge jaren werkte Pieter bij zijn vader in de poelierszaak, later in het restaurant. Zij werkten veel met wild vlees en hier kwam Pieter dan ook voor het eerst in aanraking met wijn-spijscombinaties. Door de jaren heen groeide zijn interesse hierin en ontwikkelde hij zijn eigen smaak verder 

Dertien jaar geleden sloot hij zich, via een vinoloog in zijn netwerk, aan bij een wijnclub. Met deze club bezoekt hij iedere anderhalf jaar een wijngebied in een ander land. In diezelfde tijd voltooide Pieter zijn laatste wijncursus, werd hij officieel wijnsommelier en startte hij in 2019 als wijnadviseur. Hij organiseert nu door het hele land fantastische wijnproeverijen waarin hij jou meeneemt in de wondere wereld van wijn.  

WIJN UIT ITALIË

De wijnen die je proeft tijdens de wijnproeverij in Zeist komen uit de Italiaanse regio Alto Adige. Als je wel eens op vakantie gaat in Italië dan ken je de regio misschien wel: je kunt er skiën, wandelen, of urenlang dwalen door de idyllische dorpjes. Sommigen omschrijven het dan ook als dé ultieme vakantiebestemming.  

Maar tijdens zo’n vakantie mag een bezoek aan de lokale wijnboer niet ontbreken! Alto Adige biedt namelijk geweldige wijnen van hoge kwaliteit. Maar zo’n beperkte wijnvoorraad met jouw favoriete wijn krimpt thuis altijd sneller dan verwacht. Dat heb je nu eenmaal, met goede wijnen. Herken jij dit? Niet getreurd: bij Rejoice Wijn bestel jij jouw favoriete wijnen uit Alto Adige het hele jaar door.  

Wijnproeverij Zeist wijnglazen op tafel met hapjes
Wijnproeverij Zeist wijnglazen op tafel

WIJNHUIZEN

Pieter bezoekt Alto Adige meerdere keren per jaar om daar jouw favoriete wijnen op te halen voor de wijnproeverij in Zeist. Hij komt hier al sinds zijn jeugd, wat deze tripjes extra leuk maakt voor hem. Met veel passie en een sterk oog voor kwaliteit selecteerde hij bij een aantal wijnboeren bijzondere wijnen. Het zijn heerlijke Italiaanse wijnen met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Nieuwsgierig geworden? Kom ze dan zeker proeven tijdens de wijnproeverij in Zeist! 

WIJNPROEVERIJ IN ZEIST ORGANISEREN?

Een onvergetelijke wijnproeverij in Zeist met vrienden, familie of collega’s. Is dat echt iets voor jou? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Pieter denkt graag met je mee, om zo de wijnproeverij geheel aan te sluiten op jouw voorkeuren. 

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP