WIJNPROEVERIJ ODIJK

Ben jij een echte wijnliefhebber? En wil je, bij jou thuis in Odijk, jouw persoonlijke smaak verder ontdekken? Of heb je gewoon zin in een gezellige middag of avond met vrienden, familie of collega’s? Maak dan kennis met de heerlijk wijnen uit de Italiaanse streek: Alto Adige. Gewoon in Odijk, tijdens een onvergetelijke wijnproeverij van Rejoice Wijn!

WIJNPROEVERIJ OP MAAT

Wijn proeven is een hele belevenis, met allerlei emoties. Dit doe je met al je zintuigen en smaak is ontzettend persoonlijk. Vooral de wijn-spijscombinaties maken het interessant. Daarom is bij een wijnproeverij in Odijk van Rejoice Wijn álles mogelijk. 

Ga voor een wijnproeverij met alleen wijn, met een aantal bijpassende hapjes óf met een compleet diner voor de ultieme beleving. Het kan allemaal. Proeven gebeurt altijd blind, waarna we met elkaar in gesprek gaan over wat voor wijn het mogelijk is. Wat ruik je? Wat proef je? En wat voor spijs past daarbij?

Alle ingrediënten voor een fantastische middag of avond zijn aanwezig. Gewoon bij jou thuis, lekker gemoedelijk. En aan het einde van de wijnproeverij kun je uiteraard je favoriete wijn bestellen, geheel vrijblijvend. Kijk jij er ook al naar uit?

Wijnproeverij Odijk restaurant tafel met wijnglazen
16575486_a44efc565b

KOSTEN WIJNPROEVERIJ

De kosten voor een wijnproeverij in Odijk zijn geheel afhankelijk van jouw wensen. En van het aantal benodigde flessen voor het gezelschap. De volgende prijzen zijn alvast ter indicatie:

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

PASSIE VOOR WIJN

Pieter van den Burg – wijnadviseur, sommelier en oprichter van Rejoice Wijn – kan niet wachten om zijn passie voor wijn met jou te delen. Op jonge leeftijd werkte hij in de poelierszaak van zijn vader en later ook in zijn restaurant. Hier maakte hij kennis met allerlei soorten wild en de combinatie met bijpassende wijnen. Door de jaren heen groeide zijn interesse in wijn-spijscombinaties enorm en ontdekte hij zijneigen smaak steeds meer.

In 2009 sloot hij zich via een vinoloog uit zijn netwerk aan bij een wijnclub. Hiermee bezoekt hij elke anderhalf jaar een wijngebied in een ander land. Niet veel later voltooide Pieter allerlei wijncursussen, werd hij officieel sommelier en in 2019 startte hij als wijnadviseur met fantastische wijnproeverijen door heel Nederland.

WIJN UIT ALTO ADIGE

Heerlijke wijnen van uitstekende kwaliteit? Die vind je in Noord-Italië. In Alto Adige om precies te zijn. Voor velen bekend als dé ultieme vakantiebestemming. Het is een waar walhalla voor natuurliefhebbers. Op elke hoek vind je een idyllisch gebouw of kerkje en door de bergen kun je wandelen én skiën. Natuurlijk betekent zo’n vakantie voor echte wijnliefhebbers ook altijd een bezoekje aan de lokale wijnboer, voor hun favoriete wijn. 

Maar die beperkte wijnvoorraad krimpt thuis altijd sneller dan verwacht. Dat heb je nou eenmaal, met goede wijnen. Herkenbaar voor jou? En houd je dat Italiaanse gevoel het liefst het hele jaar door vast? Bij Rejoice Wijn bestel je je favoriete wijn uit Alto Adige wanneer je maar wil! En een wijnproeverij op maat in Odijk is uitermate geschikt om kennis te maken met andere mooie wijnen uit deze regio. 

Wijnproeverij Odijk wijnglazen bij kaasplankje
Wijnproeverij Odijk gedekte tafel

WIJNHUIZEN IN ITALIË

Meerdere keren per jaar bezoekt Pieter de prachtige Italiaanse streek en de wijnhuizen waarmee hij samenwerkt. Sinds zijn jeugd komt hij hier al, wat het extra speciaal maakt. Met veel passie en een sterk oog voor kwaliteit selecteerde hij bij een aantal wijnboeren bijzondere wijnen. Italiaanse wijnen met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding, die jij écht wil proeven.

WIJNPROEVERIJ IN ODIJK ORGANISEREN?

Een onvergetelijke wijnproeverij in Odijk met familie, vrienden of collega’s. Echt iets voor jou? Neem gerust vrijblijvend contact op. Pieter creëert graag een wijnproeverij op maat naar aanleiding van jouw wensen!  

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP