LUXE WIJNPROEVERIJ DOORN

Nieuwe wijnen ontdekken, je persoonlijke smaak verder ontwikkelen óf gewoon een gezellige middag of avond hebben met vrienden, collega’s of familie. Het kan allemaal tijdens de wijnproeverij in Doorn! Maak kennis met de heerlijke kwaliteitswijnen uit de Noord-Italiaanse regio Alto Adige tijdens de wijnproeverij van Rejoice Wijn.

WIJNPROEVERIJ OP MAAT IN DOORN

Het proeven van wijn beleef je met meer dan enkel jouw smaakpapillen. Het is een hele gewaarwording, die je ervaart met al je zintuigen. Wat ruik je? Wat proef je? Welke andere smaken passen hier goed bij? 

Om dit meteen uit te testen, kun je jouw wijnproeverij in Doorn uitbreiden met hapjes of zelfs een heel diner, om zo allerlei wijn-spijscombinaties uit te proberen. Het proeven gebeurt blind, zodat je alle smaken goed in je op neemt.  

Zo zijn alle ingrediënten voor een gezellig moment aanwezig. En het mooiste is: wij organiseren deze wijnproeverij gewoon bij jou thuis, in Doorn. Ook kun je aan het einde van de avond jouw favoriete wijnen bij ons bestellen. 

Wijnproeverij Doorn wijn wordt ingeschonken vanuit fles naar wijnglas
luchtfoto-museum-huis-doorn.925x400x1

KOSTEN WIJNPROEVERIJ DOORN

De kosten van de wijnproeverij in Doorn zijn afhankelijk van jouw wensen en het aantal uitgenodigden. Hieronder staat een prijslijst ter indicatie:

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

PIETER’S PASSIE

Met zijn scherpte oog voor kwaliteit en zijn passie voor wijn, is Pieter van den Burg dé persoon om deze wijnproeverij voor jou te organiseren. Al op jonge leeftijd werkte hij in de poelierszaak en later in het restaurant van zijn vader. Hier maakte hij kennis met verschillende soorten wild en de combinatie met bijpassende wijnen. Deze interesse groeide en Pieter ontwikkelde zo zijn eigen smaak.  

Inmiddels dertien jaar geleden sloot Pieter zich aan bij een wijnclub. In deze tijd sloot hij ook zijn laatste wijncursus af en sindsdien mag hij zich officieel sommelier noemen. Inmiddels is hij al drie jaar troste eigenaar van Rejoice Wijn en reist hij nog geregeld met zijn wijnclub naar mooie wijngebieden in het buitenland.  

PROEF DE MOOISTE ITALIAANSE WIJNEN UIT ITALIË

Ook bezoekt Pieter ieder jaar de Italiaanse streek Alto Adige. Niet alleen staat deze Noord-Italiaanse streek bekend om haar geweldige wijnen, maar ook is het een waar walhalla voor natuurliefhebbers. In ieder dorpje vind je een pittoresk gebouw of kerkje. Ook lenen de bergen rond dit gebied zich uitstekend voor zowel wandelen als skiën.  

Een aantal keer per jaar reist Pieter af naar Alto Adige om hier jouw favoriete wijnen te halen. Deze bijzondere wijnen selecteert Pieter met zijn scherpe oog voor kwaliteit en natuurlijk zijn enorme passie voor wijn. Op deze manier selecteert hij ook de wijnhuizen waarmee Rejoice Wijn samenwerkt.  

De bijzondere wijnen die deze wijnhuizen produceren, vind je niet zomaar terug in de supermarkt. Dus wil jij het hele jaar door genieten van die échte Italiaanse wijnen? Bestel deze dan bij Rejoice Wijn. Wil jij de Italiaanse sfeer wel in huis halen, maar weet je nog niet welke wijn het beste bij jouw voorkeur past? Probeer dan onze verschillende wijnen uit tijdens een wijnproeverij in Doorn.  

Wijnproeverij Doorn wijnglazen met kaas
Wijnproeverij Doorn wijnglazen

WIJNPROEVERIJ IN DOORN ORGANISEREN?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een wijnproeverij in Doorn te bespreken. Pieter denkt graag met je mee over de mogelijkheden, gebaseerd op jouw voorkeuren en persoonlijke smaak. 

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP