WIJNPROEVERIJ HOUTEN

Ben jij een wijnliefhebber? Of zelfs een wijnkenner, maar breid jij jouw kennis graag verder uit? Organiseer dan een wijnproeverij in Houten, met de overheerlijke Italiaanse wijnen van Rejoice Wijn. Zo heb je een gezellige avond met jouw vrienden, familie of collega’s én geniet van alle gemakken van thuis. Wij organiseren deze proeverij namelijk gewoon bij jou thuis in Houten

WIJNPROEVERIJ OP MAAT IN HOUTEN

Wijnproeven is een belevenis waar een hoop emoties bij komen kijken. Al je zintuigen zijn betrokken bij het proeven en jouw belevenis hangt af van jouw persoonlijke smaak. Wil je de wijnproeverij nóg interessanter maken? Denk dan eens na over het toevoegen van wijn-spijscombinaties. 

Bij een wijnproeverij van Rejoice Wijn is namelijk alles mogelijk. Wil jij enkel wijn proeven tijdens jouw wijnproeverij in Houten? Dat kan. Maar je kan ook kiezen voor het toevoegen van bijpassende hapjes of zelfs een compleet diner. Het proeven gebeurt altijd blind, zo kun je de smaken het best in je opnemen. Daarna gaan we in gesprek over welke wijn het is, wat je ruikt en proeft en welke spijs daarbij past.  

Heb je aan het einde van de proeverij een favoriete wijn? Dan kun je deze natuurlijk bij ons bestellen. Heb jij al zin in zo’n fantastische middag of avond?  

Wijnproeverij Houten ober schenkt wijn in
Houten02

KOSTEN WIJNPROEVERIJ

Hoeveel de wijnproeverij in Houten kost, is geheel afhankelijk van jouw wensen. De volgende prijzen dienen ter indicatie: 

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

PASSIE VOOR WIJN

Pieter van den Burg – wijnadviseur, sommelier en oprichter van Rejoice Wijn – kan niet wachten om zijn passie voor wijn met jou te delen. Op jonge leeftijd werkte hij in de poelierszaak van zijn vader en later ook in zijn restaurant. Hier maakte hij kennis met allerlei soorten wild en de combinatie met bijpassende wijnen. Door de jaren heen groeide zijn interesse in wijn-spijscombinaties enorm en ontdekte hij zijneigen smaak steeds meer.

Hij sloot zich, via een vinoloog uit zijn netwerk, aan bij een wijnclub. Sinds 2009 bezoekt hij samen met deze club, iedere anderhalf jaar een ander wijngebied in het buitenland. Niet veel later voltooide Pieter zijn laatste wijncursus en werd hij officieel wijnsommelier. In 2019 startte hij als wijnadviseur met geweldige proeverijen door heel het land, waaronder in Houten. 

WIJN UIT ITALIË

Heerlijke wijnen van uitstekende kwaliteit? Die vind je in Noord-Italië. In de streek Alto Adige, om precies te zijn. Misschien ken je de streek wel: het staat namelijk bekend als dé ultieme vakantiebestemming. De natuur in de regio is geweldig en de dorpjes zijn pittoresk. Maar dit is niet het enige wat de regio te bieden heeft.

Want de wijnen uit Alto Adige staan bekend om hun goede kwaliteit en natuurlijk de heerlijke smaak. Natuurlijk kun je na je vakantie een fles wijn mee naar huis nemen. Maar zo’n fles gaat toch altijd sneller leeg dan gehoopt. Wil jij het hele jaar door genieten van dat Italiaanse vakantiegevoel? Dan heb je geluk. Bij Rejoice Wijn bestel je jouw favoriete wijn uit Alto Adige, wanneer je maar wilt.  

Wijnproeverij Houten wijnglazen en wijnflessen
Wijnproeverij Houten wijnglazen bij een pannetje kastanjes

WIJNHUIZEN

Pieter haalt deze wijnen op tijdens zijn tripjes naar Alto Adige. Meerdere keren per jaar reist hij af naar Italië om daar de wijnen te halen bij de geselecteerde wijnhuizen. Hij kiest de wijnhuizen met zijn sterke oog voor kwaliteit en zijn grote passie voor het product. Zo brengt hij je geweldige wijnen met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding, die je écht wilt proeven! 

WIJNPROEVERIJ IN HOUTEN ORGANISEREN?

Wil jij zo’n onvergetelijke avond met vrienden, familie of collega’s organiseren in Houten? Dat kan! Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP