WIJNPROEVERIJ BILTHOVEN

Ben jij een wijnkenner en wil je jouw kennis verder uitbreiden? Of ben jij een wijnliefhebber die graag meer leert over het proeven van wijn? Dat kan! Samen met jouw familie, vrienden of collega’s geniet je tijdens onze wijnproeverij in Bilhoven van heerlijke wijnen uit Italië. 

WIJNPROEVERIJ OP MAAT IN BILTHOVEN

Een wijnproeverij beleef je met zowel je zintuigen als je emoties. En deze zintuigen prikkel je nog meer wanneer je blind proeft. Wat het proeven éxtra leuk maakt, zijn de wijn en spijs combinaties. Deze voeg je naar wens toe aan jouw proeverij, om zo een wijnproeverij op maat te creëren. Zo verzorgen wij voor jou de ultieme beleving. 

Het mooiste aan de wijnproeverij in Bilthoven is dat wij deze organiseren bij jou thuis. Handig, want zo heb jij alle gemakken van thuis bij de hand én hoef je niet meer in de auto te stappen.

Wijnproeverij Bilthoven halfgevulde wijnglazen met eten
header-winkelcentrum-web_winkelcentrum-bilthoven__hl62025_hlp_images_hans_lebbe_18-november-2020-min

KOSTEN WIJNPROEVERIJ

Je kiest dus zelf of jij een basis wijnproeverij, of een uitgebreide wijnproeverij wilt doen. Op basis hiervan en afhankelijk van het aantal gasten stellen wij de kosten op. De volgende prijzen zijn ter indicatie: 

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

PASSIE VOOR WIJN

Pieter van den Burg verzorgt wijnproeverijen in Bilthoven. Hij is de oprichter van Rejoice Wijn en heeft al sinds zijn jeugd een passie voor wijn. Deze passie begon toen hij op jonge leeftijd werkte in de poelierszaak van zijn vader en later in zijn restaurant, waar hij kennis maakte met wijn-spijscombinaties

Inmiddels dertien jaar geleden sloot Pieter zich aan bij een wijnclub. Met deze club bezoekt hij nog altijd elke anderhalf jaar een wijngebied in het buitenland. Niet veel later voltooide Pieter zijn wijncursussen, waarmee hij zich officieel sommelier mag noemen. In 2019 richtte hij als wijnadviseur Rejoice Wijn op. 

ITALIAANSE WIJNEN IN BILTHOVEN

Italiaanse wijnen spreken tot ieders verbeelding als wijnen van goede kwaliteit. Dit is al helemaal waar voor de wijnen uit de streek Alto Adige, een bekende vakantiebestemming in Italië. Alto Adige staat bekend om haar indrukwekkende natuur, waar je op iedere hoek een idyllisch gebouw of kerkje vindt. Je kunt de streek zowel bezoeken in de zomer om te wandelen, als in de winter om te skiën

Ook voor wijnliefhebbers is de streek goed toeven. Maar helaas kun je vanaf je vakantieadres niet voor een heel jaar aan wijn mee naar huis nemen. Daarom bestel je bij ons jouw favoriete wijnen uit Alto Adige, wanneer je maar wilt! Zo houd je dat Italiaanse gevoel, ook in Bilthoven, het hele jaar vast.  

Wijnproeverij Bilthoven twee wijnglazen met kaas en druiven
Wijnproeverij Bilthoven wijn wordt ingeschonken in wijnglas

WIJNHUIZEN IN ALTO ADIGE

Om deze échte Italiaanse wijnen op te halen bezoekt Pieter meerdere keren per jaar Alto Adige. Hij komt hier al zijn hele leven en kent de streek dus goed. Met deze kennis, een hoop passie en natuurlijk zijn scherpe oog voor kwaliteit, heeft hij alle beste wijnen en wijnhuizen uit de regio geselecteerd voor de wijnproeverij in Bilthoven. 

WIJNPROEVERIJ IN BILTHOVEN ORGANISEREN?

Wil jij ook zo’n onvergetelijke wijnproeverij in Bilhoven organiseren met jouw vrienden, familie of collega’s? Neem dan contact met ons op! Pieter denkt graag met je mee over de mogelijkheden. 

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP