EXCLUSIEVE WIJNPROEVERIJ DRIEBERGEN

Geniet jij van een goed glas wijn en breid je graag jouw smaakpallet verder uit? Dan is de wijnproeverij in Driebergen écht iets voor jou. In dit artikel vertellen we je alles over deze wijnproeverij en de bijzondere wijnen en wijnhuizen waarmee we samenwerken.

WIJNPROEVERIJ OP MAAT IN DRIEBERGEN

Wijn proeven is een belevenis, waar allerlei gevoelens aan verbonden zitten. Je beleeft de smaken met al je zintuigen en jouw persoonlijke voorkeur voor smaak. Wil jij jouw proeverij nóg interessanter maken? Denk dan eens na over het uitbreiden naar een pakket met hapjes, of zelfs een geheel diner. Wijn-spijscombinaties zijn namelijk een enorm leuke belevenis. Tijdens de wijnproeverij in Driebergen is alles mogelijk! 

Het proeven gebeurt blind. Zo neem jij de smaken namelijk het beste in je op. Daarna gaan we in gesprek: wat ruik je? Wat proef je? En wat voor spijs past daarbij?  

De wijnproeverij organiseren we bij jou in Driebergen. Heb jij aan het einde van de avond een grote favoriet? Dan kun je die natuurlijk bij ons bestellen, geheel vrijblijvend.  

Wijnproeverij Driebergen wijnglazen met wijnfles achter druiven
header-driebergen

KOSTEN WIJNPROEVERIJ IN DRIEBERGEN

Afhankelijk van jouw voorkeuren en het aantal gasten stellen wij een kostenplaatje op voor jouw wijnproeverij in Driebergen. De volgende prijzenlijst is alvast ter indicatie: 

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

PASSIE VOOR WIJN

Wijnadviseur, sommelier en oprichter van Rejoice Wijn: Pieter van den Burg is het allemaal. Hij ontwikkelde zijn interesse voor wijn-spijscombinaties in het restaurant van zijn vader en heeft zijn eigen smaak in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld.

Sinds 2009 is Pieter lid van een wijnclub, waarmee hij vaak een nieuw, buitenlands wijngebied bezoekt. Kort hierna voltooide hij zijn wijncursussen, waarmee hij zich officieel sommelier mocht noemen. Tien jaar later, in 2019, richtte hij Rejoice Wijn op. Zijn enorme passie voor het vak is goed terug te zien in de zorg en het enthousiasme waarmee hij zijn werk doet. Met veel enthousiasme organiseert hij wijnproeverijen in Driebergen en omstreken.  

WIJN UIT ITALIË

Heerlijke wijnen van uitstekende kwaliteit? Die vind je natuurlijk in Noord-Italië, in de regio Alto Adige om precies te zijn. Misschien ken je de regio wel, als vakantiebestemming. Naast zijn uitstekende wijnen, staat de regio namelijk bekend om haar overweldigende natuur, pittoreske dorpjes en mooie bergen.  

Natuurlijk betekent zo’n vakantie ook een bezoekje aan de lokale wijnboer, om je favoriete wijn mee naar huis te nemen. Helaas krimpt deze wijnvoorraad toch altijd sneller dan verwacht. Dat heb je nou eenmaal met een lekkere wijn. Om dit Italiaanse vakantiegevoel tóch het hele jaar vast te houden, bestel je je favoriete wijn uit Alto Adige bij Rejoice Wijn, wanneer je maar wilt.  

Wijnproeverij Driebergen wijnglazen in wijnkelder
Wijnproeverij Driebergen wijn wordt ingeschonken

WIJNHUIZEN

De wijnen haalt Pieter meerdere keren per jaar op in Italië, bij de wijnhuizen waarmee hij samenwerkt. Hij selecteert ze met zijn oog voor kwaliteit en passie voor wijn, die hij deelt met de lokale wijnboeren in Italië. De streek kent hij goed: hij komt er namelijk al sinds zijn jeugd. Zo heeft hij ook alle kennis in huis over alle wijnen die hij voor je inschenkt tijdens de wijnproeverij in Driebergen. 

WIJNPROEVERIJ IN DRIEBERGEN ORGANISEREN?

Wil jij ook kennis maken met de lekkerste wijnen uit Alto Adige? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op. Pieter creëert graag een wijnproeverij op maat naar aanleiding van jouw wensen! 

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP