WIJNPROEVERIJ UTRECHT

Geniet jij écht van een goede kwaliteitswijn? En ontdek jij graag meer wijnen om jouw persoonlijke smaak verder uit te breiden? Of heb je gewoon zin in een gezellige middag of avond met vrienden, familie of collega’s? Maak dan kennis met de heerlijke wijnen uit de Noord-Italiaanse streek Alto Adige. Gewoon, in Utrecht tijdens een wijnproeverij van Rejoice Wijn. 

WIJNPROEVERIJ OP MAAT IN UTRECHT

Dat het proeven van wijn een hele persoonlijke beleving is, dat weten we allemaal. Maar wist jij ook dat er een hoop emoties komen kijken bij een wijnproeverij? En dat al jouw zintuigen hierbij helpen? Vooral wijn-spijscombinaties maken een wijnproeverij ontzettend interessant. Daarom is tijdens de wijnproeverij in Utrecht álles mogelijk! 

Ga voor een wijnproeverij met alleen wijn, of met een aantal bijpassende hapjes. Wil jij écht uitpakken? Dan kun je kiezen voor een geheel diner, met bijpassende wijnen om te proeven. Het proeven gebeurt altijd blind, zodat jij alle smaken goed in je op neemt. Daarna gaan we in gesprek over wat voor wijn het mogelijk is. Wat ruik je? Wat proef je en wat voor spijs past daar goed bij? 

Zo zijn alle ingrediënten voor een fantastische middag of avond in Utrecht aanwezig. En het beste is: wij organiseren dit gewoon bij jou thuis. Zo kun je volop genieten van de heerlijke smaken en hoef jij de deur niet meer uit.  

Wijnproeverij Utrecht wijnglas tussen de hapjes
csm_gracht_herfstwarmte_ce4d38169e

KOSTEN WIJNPROEVERIJ

Je kiest dus zelf of jij een basis wijnproeverij, of een uitgebreide wijnproeverij in Utrecht wilt doen. Op basis hiervan en afhankelijk van het aantal gasten stellen wij de kosten op. De volgende prijzen zijn ter indicatie: 

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

PASSIE VOOR WIJN

Pieter van den Burg is niet alleen een gepassioneerd wijnadviseur en sommelier, maar hij is ook de oprichter van Rejoice Wijn, die jouw wijnproeverij in Utrecht organiseert. Op jonge leeftijd kwam hij al in aanraking met wijn-spijscombinaties, in de poelierszaak en later in het restaurant van zijn vader. Hij maakte hier kennis met allerlei soorten wild en bijpassende wijnen, wat zijn interesse in wijn-spijs wekte. Door de jaren heen groeide deze interesse en daarmee zijn persoonlijke smaak steeds verder en vandaag de dag kan hij niet wachten om deze passie met je te delen.

WIJN UIT ITALIË

Wanneer je denkt aan heerlijke wijnen van uitstekende kwaliteit, denk je al snel aan Italië. De streek Alto Adige is een voorbeeld van zo’n échte wijnstreek. 

Velen zullen de streek kennen als ultieme vakantiebestemming. Alto Adige is namelijk een waar walhalla voor natuurliefhebbers. Op iedere hoek vind je er een idyllisch gebouw of kerkje en door de bergen kun je zowel wandelen als skiën. Maar voor de wijnliefhebber betekent zo’n vakantie natuurlijk ook een bezoekje aan de lokale wijnboer, om daar jouw favoriete wijn te halen. 

Maar zo’n beperkte wijnvoorraad krimpt eenmaal thuis toch altijd sneller dan gedacht. Dat heb je nou eenmaal, met goede wijnen. Maar maak je geen zorgen. Bij Rejoice Wijn bestel jij jouw favoriete wijn uit Alto Adige, om zo dat Italiaanse vakantiegevoel het hele jaar door vast te houden. Ben jij nog niet bekend met de wijnen uit Alto Adige? Dan is de wijnproeverij in Utrecht dé uitgeroepen kans om hier verandering in te brengen. 

Wijnproeverij Utrecht wijnglazen op wijnvat
Wijnproeverij Utrecht restaurant ober schenkt wijn in

WIJNHUIZEN IN ALTO ADIGE

Meermaals per jaar reist Pieter af naar Alto Adige om daar jouw favoriete wijnen op te halen. Want: heb jij na de wijnproeverij in Utrecht een favoriete wijn, die er met kop en schouders bovenuit steekt? Dan kun je deze natuurlijk geheel vrijblijvend bij ons bestellen. 

Pieter komt al in Alto Adige sinds zijn jonge jaren en kent de streek dus goed. Met zijn grote passie voor het product en zijn sterke oog voor kwaliteit selecteerde hij bij een aantal wijnboeren bijzondere wijnen. Italiaanse wijnen met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding, die jij proeft tijdens de wijnproeverij in Utrecht. Klinkt goed, toch?  

WIJNPROEVERIJ IN UTRECHT ORGANISEREN?

Organiseer jij graag zo’n onvergetelijke wijnproeverij in Utrecht met jouw vrienden, familie of collega’s? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Pieter denkt graag met je mee om de wijnproeverij geheel aan te laten sluiten op jouw wensen. 

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP