WIJNPROEVERIJ BUNNIK

Een wijnproeverij is niet alleen leuk voor wijnkenners, maar voor iedereen die graag ontspant met een glaasje kwaliteitswijn. Heb jij zin in een gezellige avond of middag met vrienden, familie of collega’s? Organiseer samen met Rejoice Wijn een wijnproeverij in Bunnik en maak kennis met heerlijke wijnen uit de Italiaanse streek: Alto Adige. 

WIJNPROEVERIJ OP MAAT IN BUNNIK

Smaak is ontzettend persoonlijk, daarom is een wijnproeverij voor iedereen anders. Maar ook voor jou kan eenzelfde wijn verschillende smaken hebben, afhankelijk van wat je eet. Dit is het leuke aan de wijn- spijscombinaties, die wij aanbieden tijdens onze wijnproeverij in Bunnik 

We bieden hapjes, een volledig diner, maar natuurlijk ook gewoon enkel de wijn. Zo passen we de proeverij aan op jouw wensen. En voor een ultieme wijnbeleving, proef je deze blind. Zo laat je alle smaken extra goed op je inwerken.  

Wijnproeverij Bunnik wijnglazen met wijnflessen
csm_Centrum_Bunnik_2_ddb7299486

KOSTEN WIJNPROEVERIJ IN BUNNIK

De wijnproeverij in Bunnik organiseren wij bij jou thuis. Zo hoef jij niet meer in de auto te stappen en geniet je onbezorgd van de heerlijke wijnen. De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen. De volgende prijzen zijn een indicatie: 

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

PASSIE VOOR WIJN

Pieter van den Burg heeft een échte passie voor wijn en staat te popelen om deze passie met jou te delen. Al sinds jongs af aan houdt Pieter zich bezig met wijn-spijscombinaties. Zijn vader had een poelierszaak en later ook een restaurant waar Pieter werkte. Hier ontdekte én ontwikkelde hij zijn eigen smaak.  

Sinds hij zich in 2009 aansloot bij een wijnclub, heeft Pieter grote stappen gemaakt in de wereld van wijn. Zo voltooide hij zijn wijncursussen, werd hij officieel sommelier en startte hij Rejoice Wijn als wijnadviseur. Nog altijd bezoekt hij met deze wijnclub vele wijngebieden, om zo op nieuwe inspiratie te komen.  

WIJN UIT ITALIË

Eén gebied wat Pieter bezocht met zijn wijnclub, maar waar hij eigenlijk van jongs af aan al komt, is de streek Alto Adige in Noord-Italië. Reizigers zullen de streek kennen van haar prachtige natuur, idyllische dorpjes of haar bekende skigebieden. Maar voor wijnliefhebbers kan een bezoekje aan de lokale wijnboeren in dit gebied niet ontbreken. 

Natuurlijk kun je niet het hele jaar door jouw favoriete wijnen halen in Italië. Daarom doen wij dat voor jou. Het hele jaar door kun je bij ons jouw favoriete wijn bestellen. Wil je wat nieuwe wijnen uit Alto Adige proeven? Dan is de wijnproeverij in Bunnik jouw kans.  

Wijnproeverij Bunnik halfgevulde wijnglazen met uitgebreide hapjes
Wijnproeverij Bunnik twee wijnglazen met diner

WIJNHUIZEN IN ITALIË

Pieter reist een aantal keer per jaar af naar Alto Adige om daar jouw favoriete wijnen op te halen. Hij komt hier al sinds zijn jeugd, wat deze tripjes erg speciaal maakt. De wijnhuizen waarmee hij samenwerkt heeft hij geselecteerd met zijn sterke oog voor kwaliteit en zijn grote passie voor wijn. Deze heerlijke Italiaanse wijnen, van goede prijs-kwaliteitverhouding, brengt hij mee naar Bunnik zodat jij ze kunt proeven tijdens de wijnproeverij.  

WIJNPROEVERIJ IN BUNNIK ORGANISEREN?

Ben jij enthousiast geworden en wil jij een wijnproeverij in Bunnik doen, samen met jouw vrienden, familie of collega’s? Dan sta je bij Rejoice Wijn aan het juiste adres. Pieter denkt graag mee over de mogelijkheden en creëert voor jou de ultieme wijnervaring. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP