DE BESTE WIJNPROEVERIJ IN IJSSELSTEIN

Houd jij van een goed glas wijn? En woon jij in IJsselstein? Dan hebben we goed nieuws. Met Rejoice Wijn organiseer je namelijk een wijnproeverij bij jou thuis, in IJsselstein . Organiseer een gezellige middag of avond samen met je vrienden of familie en maak kennis met de heerlijke wijnen uit de Italiaanse regio Alto Adige. 

WIJNPROEVERIJ OP MAAT IN IJSSELSTEIN

Het proeven van wijn is een belevenis waar allerlei emoties bij komen kijken. Al je zintuigen zijn betrokken bij het proeven en natuurlijk is jouw smaak erg persoonlijk. Je kunt een proeverij in IJsselstein nóg interessanter maken door het toevoegen van wijn-spijscombinaties. 

Bij Rejoice Wijn kun je natuurlijk kiezen voor een wijnproeverij met alleen wijn. Maar ook voor een proeverij met bijpassende hapjes of met een compleet diner. Het proeven gebeurt blind, zodat je alle smaken goed in je kunt opnemen. Daarna gaan we in gesprek over wat voor wijn het mogelijk is, wat je ruikt, wat je proeft en wat voor spijs er goed bij past. 

Alle ingrediënten voor een fantastische middag of avond zijn dus aanwezig. Aan het einde van de proeverij kun je uiteraard jouw favoriete wijn bij ons bestellen, geheel vrijblijvend. En het mooiste van alles is dat dit allemaal gewoon bij jou thuis kan.  

Wijnproeverij IJselstein wijnglazen in vat met eten
terras-2021-avl-

KOSTEN WIJNPROEVERIJ

De kosten voor de wijnproeverij in IJsselstein zijn afhankelijk van jouw wensen en het aantal gasten. De volgende prijzen zijn ter indicatie: 

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

PIETER’S PASSIE VOOR WIJN

Pieter van den Burg is wijnadviseur, sommelier én de oprichter van Rejoice Wijn. Hij kan niet wachten om zijn passie voor wijn met je te delen. Waar deze passie vandaan komt? Op jonge leeftijd werkte hij in de poelierszaak van zijn vader, later in zijn restaurant. Dit is waar hij kennis maakte met verschillende soorten wild vlees en bijpassende wijn combinaties. Dit wekte zijn interesse in wijn-spijscombinaties, die hij in de loop der jaren heeft uitgebreid. 

Dertien jaar geleden sloot Pieter zich aan bij een wijnclub, via een vinoloog uit zijn netwerk. Met deze club bezoekt hij verschillende wijngebieden in het buitenland. Niet lang daarna voltooide Pieter allerlei wijncursussen en mocht hij zich officieel sommelier noemen. In 2019 startte hij als wijnadviseur met proeverijen door het hele land, waaronder in IJsselstein. 

WIJN UIT ITALIË

De wijnen die we schenken tijdens de wijnproeverij in  IJsselstein komen uit de Italiaanse regio Alto Adige. Misschien ken je de regio wel: het staat voor velen bekend als dé ultieme vakantiebestemming. Maar haar mooie natuur en idyllische dorpjes is niet het enige wat deze regio te bieden heeft. De wijnen uit deze regio staan namelijk bekend om hun uitstekende kwaliteit en dus kan tijdens je vakantie een bezoekje aan de lokale wijnboer niet ontbreken. 

Als je dan, na jouw vakantie een fles wijn mee naar huis neemt. Bij Rejoice Wijn bestel jejouw favoriete wijn uit Alto Adige, wanneer jij maar wilt. Zo houd je dat Italiaanse gevoel het hele jaar door vast. 

Wijnproeverij IJsselstein wijnglas wordt ingeschonken door ober

WIJNHUIZEN

Meerdere keren per jaar bezoekt Pieter de prachtige streek Alto Adige en de wijnhuizen waarmee hij samenwerkt. Hij komt hier al sinds zijn jeugd, wat zijn tripjes extra speciaal maakt. Hij selecteert de wijnen met veel passie en een sterk oog voor kwaliteit. Het zijn geweldige Italiaanse wijnen met de perfecte prijs-kwaliteitverhouding, die je écht wilt proeven. 

WIJNPROEVERIJ IN IJSSELSTEIN ORGANISEREN?

Wil jij ook een onvergetelijke wijnproeverij organiseren, waar jij samen met jouw vrienden, familie of collega’s geniet van de heerlijke wijnen uit Alto Adige? Neem dan gerust vrijblijvend contant op met ons. Pieter denkt graag mee over de opties om een geweldige wijnproeverij in IJsselstein op maat te creëren

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP