WIJNPROEVERIJ CULEMBORG

Ben jij een echte wijnliefhebber? Dan hebben wij goed nieuws: tijdens onze wijnproeverij in Culemborg maak jij kennis met de beste wijnen uit Noord-Italië! En dat gewoon bij jou thuis, zodat je niet meer achter het stuur hoeft.  

WIJNPROEVERIJ OP MAAT IN CULEMBORG

Een wijnproeverij beleef je natuurlijk het liefst met al je emoties en zintuigen. Daarom proef je blind, zo kun je namelijk de smaken optimaal beleven. We gaan in gesprek over wat je ruikt en wat je proeft. En om die beleving nóg interessanter te maken is er een optie tot mooie wijn-spijscombinaties. 

Alle ingrediënten voor een geweldige avond of middag zijn aanwezig. Dus: nodig nu jouw vrienden, familie of collega’s uit voor een wijnproeverij bij jou thuis in Culemborg. Aansluitend kunnen jullie uiteraard je favoriete wijn bij ons bestellen, om thuis verder te genieten 

Wijnproeverij Culemborg wijnglas met wijnflessen
053df510-6e43-4c45-9173-9a27c62b281d_thumb1440

KOSTEN WIJNPROEVERIJ

Hoeveel de wijnproeverij in Culemborg kost, is geheel afhankelijk van jouw wensen en de grootte van het gezelschap. De volgende prijzen dienen als een indicatie: 

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

LIEFDE VOOR WIJN

Rejoice wijn is opgericht door Pieter van den Burg, die ook jouw wijnproeverij verzorgt. Hij doet dit met een grote liefde voor het product, die ontstond in zijn jeugd. Zijn vader had een poelierszaak en later een restaurant waar Pieter werkte. Hier maakte hij kennis met wijn-spijscombinaties en ontwikkelde hij zijn eigen smaak.  

In 2009 werd hij lid van een wijnclub, waarmee hij nog bijna jaarlijks een mooi wijngebied bezoekt. Niet veel later voltooide Pieter zijn laatste wijncursus waarmee hij zichzelf officieel wijnsommelier mag noemen.  

Hij richtte Rejoice Wijn op in 2019 om zo iedere dag wijnliefhebbers te adviseren en kennis te laten maken met nieuwe wijnen uit Noord-Italië.

Wijnproeverij Culemborg kaasplankje met wijnglazen en wijnfles
Wijnproeverij Culemborg wijn wordt ingeschonken in glas

WIJNHUIZEN

Om deze wijnen in te kopen reist hij meerdere keren per jaar af naar Alto Adige, waar hij ook als kind al vaak kwam. Dit maakt het voor Pieter extra speciaal om hier zijn wijnen in te kopen. De wijnhuizen waar we mee samenwerken selecteerde Pieter met een sterk oog voor kwaliteit en natuurlijk zijn diepe passie voor wijn. 

WIJNPROEVERIJ IN CULEMBORG ORGANISEREN?

Haal jij graag die échte Italiaanse sfeer in huis, door middel van een wijnproeverij? Dat kan! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Pieter denkt graag mee over de mogelijkheden om samen met jouw vrienden/familie of collega’s een wijnproeverij te organiseren in Culemborg. 

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP