ORIGINELE WIJNPROEVERIJ IN HOEF EN HAAG

Ben jij een echte wijnliefhebber? Of maak jij graag kennis met nieuwe wijnen uit de lekkerste streek in Noord-Italië? Lees dan snel verder. Met Rejoice Wijn organiseer jij een wijnproeverij bij jou thuis in Hoef en Haag en nodig je al je vrienden, familie of collega’s uit voor een onvergetelijke ervaring. 

WIJNPROEVERIJ OP MAAT

Wanneer je wijn proeft, beleef je dit met al je zintuigen. Je ontdekt jouw persoonlijke smaak tijdens het blind proeven en je denkt na over wat je ruikt, wat je proeft en welke spijs daar bij past. Vooral deze wijn-spijscombinaties maken het proeven erg interessant.

Daarom bieden wij een wijnproeverij op maat aan: ga voor een wijnproeverij met enkel wijn, met een aantal bijpassende hapjes of zelfs met een compleet diner! Het kan allemaal tijdens de wijnproeverij in Hoef en Haag van Rejoice Wijn.  

Zo zijn alle ingrediënten voor een heerlijke middag of avond aanwezig. En het mooiste is dat we dit gewoon bij jou thuis in Hoef en Haag organiseren: zo hoef jij niet meer te rijden en kun je volop genieten van alle heerlijke wijnen. Uiteraard kun je aan het einde van de avond jouw favoriete wijn bij ons bestellen, geheel vrijblijvend.  

Wijnproeverij Hoef en Haag wijnglazen op vat met eten
nieuwbouw-vianen-hoef-en-haag-header-small

KOSTEN WIJNPROEVERIJ

De kosten van de wijnproeverij in Hoef en Haag zijn afhankelijk van jouw wensen en het aantal gasten. De volgende prijzenlijst dient ter indicatie: 

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

PASSIE VOOR WIJN

Pieter van de Burg is wijnadviseur, sommelier én de oprichter van Rejoice Wijn. Op jonge leeftijd werkte hij in de poelierszaak van zijn vader en later in zijn restaurant. Hier maakte hij kennis met verschillende soorten wild en bijpassende wijnen, wat zijn interesse in wijn-spijscombinaties wekte. Door de jaren heen groeide deze interesse en ontdekte Pieter zijn eigen smaak steeds meer.  

Via een vinoloog in zijn netwerk sloot Pieter zich in 2009 aan bij een wijnclub. Nog altijd bezoekt hij met deze club geregeld verschillende wijngebieden in andere landen. Niet veel later voltooide Pieter zijn wijncursussen en mocht hij zich officieel sommelier noemen. Tien jaar later startte hij als wijnadviseur, met fantastische wijnproeverijen door heel Nederland, waaronder in Hoef en Haag.  

Wijnproeverij Hoef en Haag wijn wordt ingeschonken
Wijnproeverij Hoef en Haag wijnflessen acher wijnglazen

WIJNHUIZEN

De wijnen die je proeft tijdens de proeverij komen uit de Noord-Italiaanse regio Alto Adige, waar Pieter meerdere keren per jaar heen reist. De streek is een bekend vakantieoord voor natuurliefhebbers, maar tijdens zo’n vakantie mag een bezoek aan de lokale wijnboeren niet ontbreken!  

Wil je de Italiaanse sferen mee naar huis nemen, dan kun je natuurlijk een flesje meenemen naar Nederland. Maar eenmaal thuis gaat zo’n fles altijd sneller leeg dan gedacht. Dat heb je nou eenmaal, met goede wijnen. Als je dat Italiaanse gevoel het hele jaar vast wilt houden, dan kun je de beste wijnen nog eens proeven tijdens een wijnproeverij in Hoef en Haag.  

Al vanaf zijn jeugd komt Pieter in de streek Alto Adige. Hij kent de regio en zijn wijnhuizen dus erg goed en vertelt jou met alle liefde over de wijn die je proeft en zijn oorsprong. De wijnhuizen waarmee hij werkt selecteert hij met veel passie en natuurlijk zijn oog voor kwaliteit. Zo proef jij enkel de wijnen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.  

WIJNPROEVERIJ IN HOEF EN HAAG ORGANISEREN?

Is een wijnproeverij in Hoef en Haag, samen met vrienden, familie of collega’s echt iets voor jou? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Pieter creëert graag een wijnproeverij op maat naar aanleiding van jouw wensen! 

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP