LUXE WIJNPROEVERIJ IN MAARN

Kun jij écht genieten van een goed glas wijn? En wil je, bij jou thuis in Maarn, jouw persoonlijke smaak verder ontwikkelen? Of heb je gewoon zin in een gezellige middag of avond met vrienden, familie of collega’s? Maak dan kennis met de heerlijke wijnen uit de Italiaanse streek Alto Adige tijdens de wijnproeverij in Maarn, van Rejoice Wijn.

WIJNPROEVERIJ OP MAAT IN MAARN

Een wijnproeverij is een hele belevenis, die je ervaart met al je zintuigen. Omdat een wijnproeverij dus erg persoonlijk is, kun je deze geheel aanpassen aan jouw wensen en voorkeuren. 

Zo kun je kiezen voor een wijnproeverij met alleen wijn. Maar wil je deze wat interessanter maken, dan is er de optie om bijpassende hapjes, of zelfs een heel diner toe te voegen. Het proeven gebeurt altijd blind, zo kun je de smaken namelijk het best in je opnemen.  

Waar deze wijnproeverij plaatsvindt? Gewoon, bij jou thuis in Maarn. Zo kun jij volop genieten van de heerlijke wijnen en hoef je aan het einde van de proeverij nergens meer heen. Uiteraard bestel je aan het einde van de avond jouw favoriete wijn bij ons, geheel vrijblijvend. 

Wijnproeverij Maarn wijnglas bij kaasplankje
Maarn_stadhuis

KOSTEN WIJNPROEVERIJ

Je kiest dus zelf of jij een basis wijnproeverij, of een uitgebreide wijnproeverij in Maarn wilt doen. Op basis hiervan en afhankelijk van het aantal gasten stellen wij de kosten op. De volgende prijzen zijn ter indicatie: 

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

PASSIE VOOR WIJN

Pieter van den Burg staat te popelen om zijn passie voor wijn met jou te delen! Deze passie is ontstaan in de jeugd, toen hij in de poelierszaak van zijn vader – en later zijn restaurant, kennis maakte met wild en een goed glas bijpassende wijn. Dit wekte zijn interesse in wijn-spijscombinaties, die hij door de jaren heen steeds verder heeft ontwikkeld. 

In 2009 sloot hij zich aan bij een wijnclub. Samen met deze groep bezoekt hij nog steeds iedere anderhalf jaar een mooi wijngebied in het buitenland. Niet veel later voltooide hij zijn laatste wijncursus en mocht hij zich officieel sommelier noemen. In 2019 startte hij als wijnadviseur met geweldige wijnproeverijen door heel Nederland, waaronder bij jou thuis in Maarn. 

WIJN UIT ITALIË

Heerlijke wijnen, van uitstekende kwaliteit. Zo omschrijf je de wijnen uit de Noord-Italiaanse regio Alto Adige. Velen kennen de regio als vakantiebestemming, met haar prachtige natuur en idyllische kerken en gebouwen. Maar ook voor de wijnliefhebber is het hier goed toeven

Natuurlijk wil je na je vakantie zo’n lekkere fles wijn mee naar huis nemen. Maar eenmaal thuis krimpt die wijnvoorraad toch altijd sneller dan gehoopt. Herken jij dit? Bij Rejoice Wijn bestel je jouw favoriete wijn uit Alto Adige, om zo dat heerlijke Italiaanse vakantiegevoel het hele jaar door vast te houden!  

Wijnproeverij Maarn wijnglas wordt ingeschonken
Wijnproeverij Maarn wijnglazen bij picnic

WIJNHUIZEN

Meerdere keren per jaar bezoekt Pieter de mooie streek Alto Adige om daar jouw favoriete wijnen in te kopen. De wijnhuizen waarmee Rejoice Wijn samenwerkt selecteerde hij met een sterk oog voor kwaliteit en veel passie. Wat deze tripjes extra speciaal maakt, is zijn diepe connectie met de regio. Hij komt hier namelijk al sinds kinds af aan. 

WIJNPROEVERIJ IN MAARN ORGANISEREN?

Wil jij ook zo’n onvergetelijke wijnproeverij organiseren in Maarn, met jouw vrienden, familie of collega’s? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Pieter denkt graag met je mee, om zo een wijnproeverij op maat te maken naar aanleiding van jouw wensen! 

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP