WIJNPROEVERIJ NIEUWEGEIN

Ben jij een echte wijnliefhebber? En woon je in Nieuwegein? Dan hebben we goed nieuws: Rejoice Wijn organiseert een wijnproeverij in Nieuwegein, gewoon bij jou thuis! Nodig je vrienden, familie of collega’s uit voor deze heerlijke avond. Lees snel verder voor meer informatie. 

WIJNPROEVERIJ OP MAAT IN NIEUWEGEIN

Tijdens de wijnproeverij in Nieuwegein is alles mogelijk. Het proeven van wijn is een hele belevenis en erg afhankelijk van je persoonlijke smaak. Daarom passen wij de proeverij aan op jouw wensen en voorkeuren, zodat jij een onvergetelijke ervaring hebt. 

Je kunt natuurlijk een wijnproeverij doen met alleen wijn. Maar om deze middag of avond extra speciaal te maken, is het ook mogelijk wijn-spijscombinaties te ervaren. Dit kan door een aantal bijpassende hapjes, maar ook door middel van een compleet diner! Het proeven zelf gebeurt altijd blind, zo kun je namelijk de smaken het best in je opnemen.

Alle ingrediënten voor een fantastische middag of avond zijn dus aanwezig. Gewoon bij jou thuis in Nieuwegein, lekker gemoedelijk. En natuurlijk kun je aan het einde van de wijnproeverij jouw favoriete wijn bij ons bestellen, geheel vrijblijvend. Kijk jij er ook al naar uit? 

Wijnproeverij Nieuwegein eten met wijnfles
marktindebinnestadvannieuwegein

KOSTEN WIJNPROEVERIJ NIEUWEGEIN

De kosten van een wijnproeverij zijn afhankelijk van jouw wensen en het aantal gasten. De volgende prijzenlijst dient ter indicatie: 

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 8 flessen

€25 per persoon (minimaal 8 en maximaal 15 personen)

Wijnproeverij basis van 2 uur met 8 wijnen, 16 flessen

€25 per persoon (minimaal 16 en maximaal 30 personen)

Wijnproeverij uitgebreid inclusief diner

Vanaf €60 per persoon (minimaal 6 en maximaal 10 personen)

Wijnproeverij als bedrijfsfeest

Vanaf €50 per persoon (minimaal 8 personen)

PASSIE VOOR HET PRODUCT

Pieter van den Burg is wijnadviseur, sommelier én oprichter van Rejoice Wijn. Hij zal de wijnproeverij in Nieuwegein voor je verzorgen. Dit doet hij met veel passie, wat terug te zien is in zijn werk en enthousiasme. Op jonge leeftijd werkte hij in de poelierszaak van zijn vader, later ook in zijn restaurant. Hier maakte hij kennis met allerlei soorten wild en de combinatie met bijpassende wijnen.

In de loop der jaren ontdekte Pieter zijn eigen smaak en ontwikkelde hij deze steeds verder. Via een vinoloog uit zijn netwerk sloot hij zich, inmiddels dertien jaar geleden, aan bij een wijnclub. Niet veel later behaalde hij zijn certificaat tot sommelier en in 2019 startte hij als wijnadviseur met fantastische wijnproeverijen door heel het land.  

Nog altijd bezoekt hij iedere anderhalf jaar een wijngebied in het buitenland met zijn wijnclub. 

WIJN UIT ITALIË

Een goede wijn, van hoge kwaliteit. Dát is waar Italiaanse wijnen om bekend staan en niets is minder waar voor de wijnen uit de streek Alto Adige. Wie wel eens op vakantie gaat in Italië kent de streek wellicht van haar fantastische natuur, of pittoreske dorpjes. Maar de wijnliefhebber kent de streek van haar heerlijke wijnen. Een bezoekje aan de lokale wijnboer kan zeker niet worden overgeslagen tijdens zo’n vakantie.  

Maar wanneer je dit Italiaanse vakantiegevoel mee naar Nieuwegein wilt nemen in de vorm van een fles wijn, zul je altijd zien dat deze sneller leeg gaat dan gehoopt. Maar niet getreurd: bij Rejoice Wijn bestel je je favoriete wijn uit Alto Adige wanneer je maar wilt!  

Wijnproeverij Nieuwegein wijnglazen en flessen
Wijnproeverij Nieuwegein wijnglazen bij kaasplankje

WIJNHUIZEN

Pieter bezoekt Alto Adige meerdere keren per jaar om jouw favoriete wijnen op te halen. De streek kent hij goed: hij kwam er immers al als kind. Dit maakt zijn vele tripjes extra speciaal. Met veel passie en een sterk oog voor kwaliteit selecteerde hij de beste wijnen, bij een aantal mooie wijnhuizen. Deze wijnen, met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, proef je tijdens de wijnproeverij in Nieuwegein.  

WIJNPROEVERIJ IN NIEUWEGEIN ORGANISEREN?

Wil jij ook deze overheerlijke Italiaanse wijnen proeven? Organiseer dan samen met jouw vrienden, familie of collega’s een wijnproeverij bij jou thuis, in Nieuwegein. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Pieter denkt graag met je mee om zo een wijnproeverij op maat te creëren, die aansluit bij jouw wensen en voorkeuren. 

Wij verzorgen ook wijnproeverijen bij jou thuis in:

NEEM CONTACT OP