Op zondag 29 maart as verzorgt RejoiceWijn de wijnen bij de wijnmakers lunch. Na de start met een mooi glas sekt wordt u verwend met een heerlijk 4 gangen menu die per gang vergezeld worden van 2 wijnen uit Alto Adige. Voor meer info of aanmelding: info@rejoicewijn.nl en https://restaurantdelindenhof.nl/agenda-2019/
Een deel van het mooie wijnassortiment uit Alto Adige
Dit eerste weekend van het jaar openen we met een heerlijke borrelkaas: Epoisses. Een pittige kaas uit de Bourgogne, die zich prima laat combineren met een mooie aromatische witte wijn uit Alto Adige. Ik heb 3 opties: Pinot Grigio, lekker fris maar ook met een pepertje of een Gewurztraminer waarin er 2 varianten zijn: de Classico en de “Auratus”, beiden van Tenuta Ritterhof uit Kaltern. De classico zou ik nemen bij een borrel, de Auratus past prima als afsluiter van een mooi diner.
Robert Parker heeft deze zomer ca 150 wijnen uit Alto Adige getest en RejoiceWijn heeft onderstaande hooggewaardeerde wijnen daarvan in het assortiment. Laat je verrassen door de hoge kwaliteit uit dit geweldige gebied.
Traiteur en Gildeslager Hans de Goeij met zijn team en RejoiceWijn met verrassende wijnen uit Alto Adige, organiseren een Wild(e)- Wijn avond in Vianen (bij Utrecht)
Reserveer bij Hans de Goeij , Vianen tel. 0347 371298 of via info@rejoicewijn.nl
Waar:
Zalencentrum ‘t Klooster, Klooster
1, Vianen
Wanneer: Vrijdag 1 november aanvang: 18.30 uur
Kosten: € 63,50 , voor alle gerechten & wijnen
Gerecht 1: Parelhoen filet met gepofte pompoen en parel
couscous met een appelperenstroop
Wijn 1: Weingut Kupelwieser:
Pinot Bianco 2018
Wijn 2: Kellerei Kaltern: Saleit, Chardonnay 2017
Gerecht 2: Schüttelbrot met Tiroler
spek, de zg. traditionele Sudtiroler Marende
Na de eerste sucesvolle wijn spijs avond bij Coco Pazzo staat nu een mooi event bij het zusje Zott in Nieuwegein gepland. Kom op 9 november genieten van een prachtig 4 gangen menu samen met 8 heerlijke nieuwe wijnen uit Alto Adige
Beste Gast en Lieve Wijngek,
Op Zaterdag 9 November as. is er een heerlijk wijn-spijs diner bij Restaurant Zott in Nieuwegein 9 Nov.
Wij verwelkomen u graag tussen 19:00u en 19:30u
In samenwerking met Rejoice Sud-Tirol wijnimport wordt het weer een heerlijke avond, met als wijnspecialiteit, witte en rode wijnen van boven de Adige !! De wijnproducenten sponsoren deze avonden, dus een super 4 gangen menu voor €37,50 en het bijpassend wijnarrangement, 8 glazen topwijnen, met uitleg van de importeur, €22,-
Menu in het kort: Restaurant Zott 9 November; Tartaar van Kalf, Paddenstoelen, kwarteleitje. Kabeljauw, Bauerspeck, Kummel en Kool. Reepeper Klassiek. Stoofpeer met zoete Gorgonzola.
Reserveer uw tafel snel want vol=vol
Reserveren kan via info@restaurantzott.nl of 030-606 66 22 Restaurant Zott Dorpsstraat 49 3433 CL Nieuwegein
Er zijn data en locaties vastgeteld om die mooie wijnen uit Alto Adige eens uit te proberen. Er zijn verschillende vormen gekozen, allemaal in combinatie met hapjes en/of eten met de intentie om een zo volledig mogelijk beeld te geven van het volledige wijnassortiment, van fris & rijp wit, via licht, rond & vol rood tot de “zware jongens”, uit deze vernatschtische streek 🙂 Noteer een datum die je past alvast in de agenda:
Za 19 Oktober wijn-spijs in Houten
Vr 1 November wijn-wild in Vianen
Vr 8 November wijn-spijs in Nieuwegein
Za 16 November proeverij in Hoef en Haag & Hagestein
Zo 24 November wijn-lunch en diner in Capelle a/d Ijssel