RejoiceWijn groeit door

Geschreven op:april 29, 2022 Door:

29

apr

RejoiceWijn groeit door

Het is precies 3 jaar geleden dat ik met RejoiceWijn ben begonnen. Na een vliegende start is het bedrijf flink gegroeid. Wijn is beleving en dat heb ik gemerkt. Samen met vrienden, collega’s of familie middels een proeverij kennis maken met nieuwe wijnen, je ergens anders op concentreren en even weg van de dagelijkse beslommeringen. Daar wordt je blij van.

RejoiceWijn is gezond en klaar voor “the next step”. Ik ben daarvoor in gesprek gekomen met een partner, die een uitgebreid netwerk heeft in de horeca en winkels. Per 1 mei zal de Wijntherapeut (www.wijntherapeut.nl) een deel van mijn assortiment gaan voeren. Erik van Duijn is al 20 jaar een bekende in de wijnmarkt en met zijn enthousiasme voor wijn en duidelijke mening heeft hij samen met zijn neef Arjen een succesvol wijnbedrijf opgebouwd. Door de samenwerking met de Wijntherapeut gaan we de wijnen uit Alto Adige nog meer met je kennis laten maken. Laat je verrassen en geniet mee. Buon Appetito !

De start van de samenwerking is met het assortiment van Ansitz Waldgries, een tophuis in Alto Adige, dat prachtige wijnen maakt van Sauvignon Blanc tot aan Lagrein Riserva. Klik hier voor het assortiment.

Pieter van den Burg en Erik van Duijn gaan Ansitz Waldgries op de Nederlandse wijnkaart zetten