fbpx
Logo
0
  • Logo
  • Bestel wijnen
  • Wijnhuizen
  • Beoordelingen
  • Wijnproeverij
  • Wijn nieuws
    • Contact
  • Uw Account

Over Rejoice Wijn

  • Broodje Pulled Turkey
  • Sous vide bereide beenham met asperges
  • RejoiceWijn groeit door
  • Panzanella met Vernatsch
  • Italiaans Paasgerecht
  • Wijn van de maand april
  • Voorjaarsgerechten deel 2
  • Voorjaarsgerechten deel 1
  • Lagrein van Ansitz Waldgries “betaalbare klasse”
  • Nationale Week Zonder Vlees
  • We zijn weer vrij !
  • Einde van het wildseizoen
  • Valentijns menu
  • Dry January 3
  • Dry January 2

Draadjesvlees

Geschreven op:november 17, 2021 Door:Pieter van den Burg

17

nov

Draadjesvlees

In dit bericht aandacht voor een klassieker uit de Nederlandse keuken: draadjesvlees. Het recept is op basis van riblappen vanwege het vetrandje. Ik heb er heerlijke Lagrein in gedaan en dat drink je er dan ook bij. In dit geval zonder houtopvoeding omdat ik de Riserva beter vind passen bij wild.

Hier vind je het recept. Ik at er aardappelpuree, sperzieboontjes en een stoofpeertje bij. Lekker hoor.

Delen op:

  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

0  Reacties

  Previous
Next  

Rejoice Wijn

  • Adres : Maatgraaf 33, 4124BE Hagestein
  • Email: info@rejoicewijn.nl
  • Telefoon: (+31) 0683326677
  • Algemene Voorwaarden
  • Privacybeleid

Uw gegevens

  • Uw Wensenlijst
  • Uw bestellingen
  • Registreren
  • Login
  • Contact

Wijn uit de Alto Adige

  • Alle Wijnen
  • Wijnhuizen
  • Wijn nieuws
  • Rejoice Wijn op FaceBook

Copyright Rejoice Wijn © 2019. All rights reserved.

X

A password will be e-mailed to you.

Register Forgot Password