We zijn weer vrij !

24

feb

We zijn weer vrij !

Op 25 februari worden bijna alle (corona) beperkingen opgeheven. Eindelijk onze volledige vrijheid weer terug. Heerlijk ?

Betekent dat we weer onbegrensd kunnen genieten in de horeca en dat we ook weer thuis weer lekker veel mensen kunnen uitnodigen.

In dat kader wil ik graag aangeven (en misschien wel herinneren) dat RejoiceWijn proeverijen in allerlei vormen en maten organiseert.

Dit kan bij je thuis, bijvoorbeeld als aanvulling op een borrel of verjaardag. Je krijgt dan lekkere wijnen te proeven, uitleg en anekdotes uit het wijngebied en als gewenst met hapjes erbij.

Verder kunnen wij ook een volledig verzorgde middag of avond organiseren. In overleg stellen we een menu samen met 2 wijnen per gang, uiteraard weer met uitleg en leuke verhalen.

Mocht je geïnteresseerd zijn naar de mogelijkheden. Laat het me weten via de contact pagina, dan kan ik een offerte op maat maken.

Tenslotte geven we ook regelmatig een Masterclass Proeverij op een (neutrale) locatie waar je voor kunt inschrijven. Mocht dat iets voor je zijn, geef dat dan aan, dan zet ik je vrijblijvend op een lijst en kan je een uitnodiging verwachten zodra er weer een datum is gepland.

Veel wijnen te proeven 🙂