fbpx
Logo
0
  • Logo
  • Bestel wijnen
  • Wijnhuizen
  • Beoordelingen
  • Wijnproeverij
  • Wijn nieuws
    • Contact
  • Uw Account

Over Rejoice Wijn

  • Apfelkrapfen met witte wijnsaus
  • Wijnmakers Proeverij en Diner bij Céline in Nieuwegein op 10 september
  • Côte de Boeuf op “the Bastard”
  • Tom Kha Kai soep en Pinot Grigio
  • Secreto Ibérico op de BBQ
  • Kaasfondue met knisperige Kerner
  • Broodje Pulled Turkey
  • Sous vide bereide beenham met asperges
  • RejoiceWijn groeit door
  • Panzanella met Vernatsch
  • Italiaans Paasgerecht
  • Wijn van de maand april
  • Voorjaarsgerechten deel 2
  • Voorjaarsgerechten deel 1
  • Lagrein van Ansitz Waldgries “betaalbare klasse”

Tom Kha Kai soep en Pinot Grigio

Geschreven op:juli 1, 2022 Door:Pieter van den Burg

01

jul

Tom Kha Kai soep en Pinot Grigio

Wij denken altijd dat het warm is bij 30 graden. Daar denken ze in het verre oosten anders over. Ze beginnen daar dan pas de trui uit te doen 🙂 En vervolgens eten ze dan ook nog pittig eten, zoals onderstaand gerecht. Dank aan Jolande Vos voor het recept.

Zoals in de titel staat drink je hier een heerlijke Pinot Grigio bij, die nu in een super vakantie aanbieding is.

Delen op:

  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

0  Reacties

  Previous
Next  

Rejoice Wijn

  • Adres : Maatgraaf 33, 4124BE Hagestein
  • Email: info@rejoicewijn.nl
  • Telefoon: (+31) 0683326677
  • Algemene Voorwaarden
  • Privacybeleid

Uw gegevens

  • Uw Wensenlijst
  • Uw bestellingen
  • Registreren
  • Login
  • Contact

Wijn uit de Alto Adige

  • Alle Wijnen
  • Wijnhuizen
  • Wijn nieuws
  • Rejoice Wijn op FaceBook

Copyright Rejoice Wijn © 2019. All rights reserved.

X

A password will be e-mailed to you.

Register Forgot Password