Cannelloni met courgette en rucola

Geschreven op:maart 31, 2023 Door:

31

mrt

Cannelloni met courgette en rucola

Deze keer een vegetarisch gerecht met een klassieke Italiaanse inslag. Het recept is precies 10 jaar oud en dus was Francesca van “Francesca kookt” haar tijd best vooruit. Toen was vegetarisch vernieuwend, nu al stevig ingeburgerd in het hedendaagse koken.

Hier het recept

Onderstaand de begeleidende foto’s

Zachtjes bakken van de courgette
Dit is hoe 200 gr Rucola er na kort roerbakken uit ziet
De cannelloni mooi gerold, nog kaas erover en dan ready voor de oven
Het eindproduct op het bord, verrassend lekker

Wat drink je hierbij: Ik heb een Pinot Grigio en een Vernatsch erbij geprobeerd, de laatste was de beste combi. Wat een culinaire wijn is die Vernatsch toch. Heel veelzijdig in te zetten en zo passend in het voorjaar: rood en toch licht& fris 🙂