fbpx
Logo
0
  • Logo
  • Bestel wijnen
  • Wijnhuizen
  • Beoordelingen
  • Wijnproeverij
  • Wijn nieuws
    • Contact
  • Uw Account

Over Rejoice Wijn

  • Broodje Pulled Turkey
  • Sous vide bereide beenham met asperges
  • RejoiceWijn groeit door
  • Panzanella met Vernatsch
  • Italiaans Paasgerecht
  • Wijn van de maand april
  • Voorjaarsgerechten deel 2
  • Voorjaarsgerechten deel 1
  • Lagrein van Ansitz Waldgries “betaalbare klasse”
  • Nationale Week Zonder Vlees
  • We zijn weer vrij !
  • Einde van het wildseizoen
  • Valentijns menu
  • Dry January 3
  • Dry January 2

Wijn spijs deel 1: Lagrein

Geschreven op:november 13, 2020 Door:Pieter van den Burg

13

nov

Wijn spijs deel 1: Lagrein

Wij delen regelmatig filmpjes met wijn spijs combinaties uit Alto Adige. In dit bericht aandacht voor een lokale rode druif: de Lagrein. Wilco van den Baar, uw chefkok thuis, legt hier uit wat bij deze wijn het beste past.

Mocht u deze wijn eens willen proberen, ga dan naar de volgende link voor de aanbieding

Lagrein met wilde eend
Wilde eend met bleekselderij en rode kool

Delen op:

  • Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
  • Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)

0  Reacties

  Previous
Next  

Rejoice Wijn

  • Adres : Maatgraaf 33, 4124BE Hagestein
  • Email: info@rejoicewijn.nl
  • Telefoon: (+31) 0683326677
  • Algemene Voorwaarden
  • Privacybeleid

Uw gegevens

  • Uw Wensenlijst
  • Uw bestellingen
  • Registreren
  • Login
  • Contact

Wijn uit de Alto Adige

  • Alle Wijnen
  • Wijnhuizen
  • Wijn nieuws
  • Rejoice Wijn op FaceBook

Copyright Rejoice Wijn © 2019. All rights reserved.

X

A password will be e-mailed to you.

Register Forgot Password