Wijn en Wild

13

okt

Wijn en Wild

Traiteur en Gildeslager Hans de Goeij met zijn team en RejoiceWijn met verrassende wijnen uit Alto Adige, organiseren een Wild(e)- Wijn avond in Vianen (bij Utrecht)

Reserveer bij Hans de Goeij , Vianen tel. 0347 371298  of via info@rejoicewijn.nl

Waar:       Zalencentrum ‘t Klooster, Klooster 1, Vianen

Wanneer: Vrijdag 1 november aanvang: 18.30 uur

Kosten:     € 63,50  , voor alle gerechten & wijnen

Gerecht 1: Parelhoen filet met gepofte pompoen en parel couscous met een appelperenstroop

Wijn 1: Weingut Kupelwieser: Pinot Bianco 2018

Wijn 2: Kellerei Kaltern: Saleit, Chardonnay 2017

Gerecht 2: Schüttelbrot met Tiroler spek, de zg. traditionele Sudtiroler Marende

Wijn 1: Weingut Martini & Sohn: Kellermeistertrunk , Vernatsch , 2017

Wijn 2:  Kellerei Kaltern: Leuchtenberg, Vernatsch 2017

Gerecht 3: Fazant met wijnzuurkool, jeneverbes en een aardappelkoek met een jus van verjus

Wijn 1: Weingut Martini & Sohn: Chardonnay 2017

Wijn 2: Klosterei Abtei Muri: Weissburgunder Riserva 2016

Gerecht 4: Hertencarpaccio met bramendressing en een kleine salade

Wijn 1: Weingut Martini & Sohn: St. Magdalener Classico 2017

Wijn 2: Weingut Griesbauerhof: St. Magdalener Classico 2018

Gerecht 5: Ree met een stoofpeertje , mousseline van aardappel met petit doruval en rode kool

Wijn 1: Weingut Kupelwieser: Lagrein Classico 2018

Wijn 2: Weingut Peter Zemmer: Lagrein Riserva 2016

Dessert: Chocolade brownie met gezouten pecan noten en een stoofpeer met vanille ijs

Wijn 1: Weingut Ritterhof: Gewürztraminer classico 2018

Wijn 2: Weingut Ansitz Waldgries: Rosenmuskateller 2017