Lamsrack uit de oven met Vernatsch+

Geschreven op:mei 21, 2021 Door:

21

mei

Lamsrack uit de oven met Vernatsch+

In de lente vind ik het lekker om regelmatig lamsvlees te eten. Op de BBQ is het bijv. lekker om koteletjes te bakken, een lamsbout of een lamsrack te bereiden. Bij gebrek aan goed weer heb ik deze keer de lamsrack in de oven klaar gemaakt. Ik heb een mooi recept op internet gevonden. Ook weer niet super moeilijk en ik heb er gebakken krielaardappelen en gewokte groenten bij geserveerd. Ik schonk er Isarcus bij, dat is de zwaarste Vernatsch die ik in het assortiment heb. Bij deze Vernatsch zijn namelijk 2 weken voor de oogst de takken doorgeknipt waardoor de druiven wat zijn ingedroogd. Hierdoor ontstaat een volle Vernatsch wijn, die door deze bereiding aan de Amarone doet denken

De Isarcus van Griesbauerhof is onderdeel van het Vernatsch + pakket .