Hertengoulash met Lagrein

Geschreven op:maart 12, 2021 Door:

12

mrt

Hertengoulash met Lagrein

Deze week heb ik een heerlijke goulash gemaakt. Ik had daarvoor nog hertenvlees in mijn vriezer liggen, maar het kan ook met vlees van rund of haas, vlees dat een paar uur moet stoven om lekker gaar te worden. Ik drink er natuurlijk Lagrein bij. Op de foto zie je mijn favoriet: Mirell van Ansitz Waldgries. In principe past er elke Lagrein bij, afhankelijk van je eigen smaak. Ben je niet zo dol op een zware rode wijn dan zijn de Lagrein classico’s ideaal. Kan het je niet zwaar genoeg zijn, dan passen de Lagrein Riserva’s je beter. Die hebben minstens 6 maanden op hout gerijpt en zijn al wat ouder. Alle Lagrein’s zijn de komende week spectaculair afgeprijsd. Klik voor een overzicht op deze link. Als je naar de 2e pagina scrolt zie je ook Mix dozen van zowel de Classico soorten als de Riserva’s. (zie ook de foto’s)

Klik op de link voor het recept:

Lagrein Classico mix
Lagrein Riserva Mix