Rejoicewijn

Bent u een liefhebber van een goed glas wijn? Graag prijs ik u de Vernatsch wijn aan uit de Alto Adige streek in Noord-Italië. Het is een van de vele wijnen die ik aanbied. Deze rode wijn drink je licht gekoeld en heeft een fruitige, niet-zoete smaak, die uw tong streelt. Heerlijk!

Met hartig borrelhapje of pastagerecht

Deze toegankelijke wijn is ideaal te combineren met een hartig borrelhapje of met een pastagerecht met tomaten. U serveert de wijn gekoeld op circa 14 graden en dan drinkt u het net zo lekker weg als rosé! Echt een aanrader!

Frambozen-kersensmaak

Sinds 1976 bezoek ik regelmatig de Alto Adige streek, ook wel Zuid-Tirol genoemd. De streek heeft een rijke historie en prachtige natuur. Daarnaast bezoek ik regelmatig nieuwe wijnhuizen. Maar vooral ben ik verliefd geworden op de heerlijke frambozen-kersen smaak van de Vernatsch druif wijn. Dit heeft zijn oorzaak in het gunstige klimaat en humusrijke bodemgesteldheid in deze streek. Wellicht herkent u mijn passie als u er zelf bent geweest en de heerlijke smaak van de wijnen heeft geproefd!

Vakantieherinneringen ophalen

Wilt u meer weten over mijn aanbod van wijnen? Of wilt u mooie vakantieherinneringen ophalen onder het genot van een heerlijk glas Vernatsch wijn? Of wilt u zelf een volledig verzorgde proeverij organiseren voor minimaal 8 personen?

Contact

Vul het contactformulier in en dan adviseer ik u graag welke wijn bij welk gerecht past.

Bel

Of bel 06 8332667 voor een persoonlijk telefonisch adviesgesprek.

Bestelling

Wilt u een bestelling doen, klik op wijnen.

Referenties

Wilt u weten hoe onze wijnen worden beoordeeld? Klik dan op referenties.

Ik zie graag uw vraag of bestelling tegemoet!

Südtiroler Grüße,

Pieter van den Burg

Proeverij

Vanaf september zullen wij weer regelmatig proeverijen organiseren waar u onze Rejoicewijn kunt uitproberen. Voor deelname:  Bekijk regelmatig onze website op proeverijen of volg onze Facebook pagina.