Ritterhof

Geschreven op:oktober 29, 2019 Door: Reacties: 0

Ritterhof

Wijn met karakter

Wijn uit Zuid-Tirol is niet hetzelfde als wijn uit Zuid-Tirol. Als u op zoek bent naar de speciale, unieke druppel, bent u bij de Ritterhof aan het juiste adres.  Deze wijn uit Zuid-Tirol op de wijn route nr. 1 zal worden herinnerd. Met de grootst mogelijke zorg worden de wijnstokken behandeld , de druiven worden met de hand geoogst en met passie verwerkt tot de beste wijnen uit Zuid-Tirol.  Een Ritterhof wijn is wijn uit Zuid-Tirol met karakter.

Wijngaarden in Italië -allemaal met speciale kenmerken, met een uniek karakter. Wijngaarden in Italië met hun zeer persoonlijke geschiedenis.   Ons wijnbouwgebied in Zuid-Tirol,  staat vooral bekend om zijn drie inheemse druivenrassen. De wijnbouwgebieden in Zuid-Tirol/Italië zijn populair vanwege hun speciale wijnen-geliefd bij iedereen door de gastronomische en wijnkenner, door  het buurmeisje, door de boer en door de zakenman.

Het Ritterhof team-een grote familie

Wat belangrijk is in een wijnmakerij  zijn de wijnstokken, de druiven en de uitstekende wijn die wordt geëxtraheerd uit hen. Maar hier wordt gezegd: wat telt zijn ook de mensen, die in onze wijnmakerij werken. Dankzij de vele hardwerkende handen en de professionaliteit en uitgebreide kennis van de medewerkers en wijnboeren, kan Ritterhof zich zelf een van de toonaangevende wijnhuizen in Zuid-Tirol noemen. Ze willen de traditie in de wijnmakerij in Zuid-Tirol behouden, maar houden de lijn steeds vrij voor innovatie. Ze willen verdere ontwikkeling bevorderen en goede dingen met ons doen. Niet in het minst dankzij de trouwe medewerkers en wijnmakers, blijven ze meesters van de smaak.